Transformă ziua mea într-o săptămână de tabere sociale pentru cel puțin 400 de copii în fiecare an.

 

Constantin Țăposu Asociatia Om Pe Munte

5.98% Complete
299 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Eu sunt Constantin, sunt aici de 36 de ani și sper să mai fiu încă pe atât. De 5 ani am descoperit lumea voluntariatului, o lume în care implicarea a luat locul lamentărilor. Calea implicării nu este una ușoară, cere sacrificii, este incredibil de grea și de frumoasă în același timp. 

M-am implicat în felul meu și cu toată priceperea:

În 2016 am fost voluntar 5 săptămâni pe munte pentru reabilitarea refugiului turistic din Șaua Strunga, timp în care am consumat concediul de odihnă și am apelat la concediu fără plată. Refugiul Șaua Strunga este una dintre dovezi că se poate. 

În 2017 am fost voluntar timp de 3 luni pe munte pentru reconstruirea Refugiului Florei. De această dată nu am mai avut posibilitatea să obțin concediu fără plată și am renunțat la locul de muncă iar timpul obținut a fost folosit în totalitate pentru refugiul Florei. Refugiul Florei este o altă dovadă că prin implicare și susținere se poate. 

Am participat activ la activități de salubrizare a zonelor verzi, la campanii de împădurit și la activități "școala altfel". 

În 2018 am plecat din țară și mânat de dor am revenit în 2019. 

În toată această perioadă nu am încetat să fiu activ și să lupt în continuare pentru ceea ce cred. 

Mă ocup în continuare de întreținerea refugiului Șaua Strunga, cu două activități pe an. 

Acum sunt trup și suflet pentru un proiect în care cred cu tărie. Oricât de mult aș crede în el, nu pot să-l realizez singur și am nevoie de sprijinul tău, așa cum am avut pentru salvarea refugiului turistic din Șaua Strunga, pentru reconstrucția refugiului Florei sau pentru toate celelalte activități. 

Anul acesta, ca și anul trecut, îmi donez ziua de naștere pentru construirea Centrului Social de Agrement "Pe Coastă". Doar gândul că o singură zi de naștere poate însemna o săptămână de tabere sociale pentru cel puțin 400 de copii în fiecare an, mă face să cred că vom reuși să construim lumea pe care ne-o dorim. 

Transformă clasicul "La mulți ani!" în tabere sociale pentru cel puțin 400 de copii. 

Poți face o mică donație care să vină în sprijinul acestui proiect sau poți să dăruiești ziua de naștere. 

Ne găsești pe Facebook: 

www.facebook.com/OmPeMunte 

Atunci când mă implic într-un proiect, fie că este al Asociatiei OM pe MUNTE sau al altor Organizații, mă implic total. 


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația OM pe MUNTE s-a constituit din nevoia de a face acel "ceva" pentru munți, oameni și natură.

Asociația OM pe MUNTE - Centrul Social de Agrement "Pe coastă!"

Ne aflăm la altitudinea de 1060 m, în satul Drumul Carului, județul Brașov. Aici ne-am decis să construim un centru social de agremet format din 20 de bordeie și o sală multifuncțională cu bucătărie, cămară și grup sanitar, dispuse pe o suprafață de peste 5000 mp. Dreptul de exploatare este asigurat în baza unui contract de superficie. Centrul va avea capacitatea de a gazdui gratuit diverse tabere pentru cel putin 400 de copii în fiecare an.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Anonymous

150 RON
La multi ani!
24 Nov 2020
La multi ani sanatosi si frumosi!!!
18 Nov 2020

A3

30 RON
La mulți ani!!! 🥂 🎁 🎂
14 Nov 2020

Anonymous

14 RON
Succes!
13 Sep 2020
Constantin Țăposu : Asociatia Om Pe Munte
Transformă ziua mea într-o săptămână de tabere sociale pentru cel puțin 400 de copii în fiecare an.